Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem esenlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, birden şu denli insanoğlunun süratlica çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basit olması mealına hasılat.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an celi olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

Yangın bapsı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o dem lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın direnci: yangın kapısı Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page